header image

Premagovanje zaključnih vzponov

Objavil: jateam | 12.05.2013 | 1 Komentar |

Ob 6:51 uri je Andreja osvojila prelaz Vahta in po kratkem premoru in preoblačenju nadaljevala pot z drznim jutranjim spustom proti Metliki. V zagonu jutranjega svita smo hitro osvojili tudi naslednjo časovno točko (TS 10) v Črnomlju, nato pa se je začela za mnoge sodelujoče odločilna predzadnja in zelo razgibana etapa proti Kočevju.

Že začetek le-te postreže s psihično ter fizično izrazito napornim vzponom na Stari trg (cca. 400 metrov hitrega vzpona). Poleg ponovno naraščajočih bolečin v Andrejinem levem kolenu, nam je ta odsek poti dodatno začinilo tudi močno rosenje in dež. Po krajšem postanku in manualni obravnavi ter dodatni bandaži sklepa, se je Andreja počutila toliko bolje, da je postopno premagala zahtevni vzpon.

Bolečine in dež sta zatem k sreči toliko ponehala, da je bilo nadaljevanje poti spet lažje. Po nekaj izjemno odpeljanih vmesnih vzponih ter strmih spustih smo tako zopet na uspešni poti proti zadnji etapi letošnje dirke.

Andrejina volja kot kaže nima meja. Ve tudi, da se letos bori za nekaj več. Njena letošnja pot je namreč prek projekta “Objemi me” povezana tudi z usodo nesrečne družine, ki si v življenju zagotovo zasluži boljše možnosti.

Očitno so pozitivne misli tudi z vsemi nami, saj nam narava v zadnjih kilometrih (končno ;) ) poklanja tudi sončne poglede. Pravkar smo ob prvih pogledih na modro nebo dosegli tudi težko pričakovano Kočevje. Po vseh pripetljajih zadnjih dni, je to prava nagrada na ves trud in vloženo energijo.

HVALA vsem navijačem za toplo in dragoceno podporo! SUPER ste!!!  ;)

JA Team

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: JA-Team

Odzivi

v tem trenutku vidim na gps sledenju, ima Andreja še kilometer do konca, dajmo dajmo dajmo, srečno!!! IN čestitke za pogum, srčnost, moč, odločnost… vsem, tudi spremljevalni ekipi!

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije